Hajvágás után ritka haj?
Haj hullás miatt gondoltam hogy levágom a kb 4-5cm-es hajam 0 lással. De most azt veszem észre hogy nagyon ritkának hat. Főleg a fejtetőn, és van sok azért elég vastag hajszál a fejtetőmön , és mintha nem egyenes lenne hanem görbülne. Vagy különbözően nőne a hajam pl baba haj és a vastag amit írtam ezért ilyen? Volt hogy le is borotválta hogy kipróbáljam milyen, ez okozhatott valamit?
Az előző haj hosszúságomnál csak akkor letehet látni hogy ritkás ha mondjuk vizes volt a hajam. De majd elmegyek bőrgyógyászhoz hogy biztosra menjek, de az tényleg nem értem, hogy max 1cm haj a fejtetőn a vége be görbül, vagy hogy is magyarázzam el, közelről nagyon fura ez.
És hiába mosok hajat, lámpára/fényre nagyon "csillog" a fejbőröm, és nem hiszem hogy zsíros lenne mert közvetlen hajmosás után is ilyen, és a 1cm haj +a csillogás nagyon hülyén néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!