Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen haj-, köröm növesztő...

Milyen haj-, köröm növesztő táplálékkiegészítő szerű tabletta van?

Figyelt kérdés
hallottam ilyenről de már nem emlékszek a nevére.Lehetőleg olyat amit pl a rossmannba is lehet kapni.Milyen árba van?
2010. máj. 26. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát én a Biovanne-t szedtem az nagyon sokat segített anno, 3ezerre emlékszem. Amúgy nem tudom lehet-e kapni Rossmann-ban, annyi biztos hogy gyógyszertárban igen.
2010. máj. 26. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Én Biovannét szedtem, a körmöm gyönyörű lett kb. 1 doboz után, aztán olyan rugalmatlanná vált, hogy szép sorban letöredezett. A hajamon nem láttam semmit. A következő dobozt még beszedtem, már a körmöm sem lett jobb. Revalidot nem próbáltam, amit most szedek, az van DM-ben is, rossmanban is sima sörélesztő tabletta, 1345,-Ft, de csak 10 napi adag, mert 3x5 szemet kell bevenni belőle. (jól is laksz vele :)) Három hónapja szedem, csak a hajam változott, de nem erősödött, hanem úgy nő, hogy csuda.
2010. máj. 26. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Utolsó 3 hónapja folyamatosan szeded? Vagy minden hónapban 10 db-os adagot beszeded és utána szünet?

Márkáját név szerint leírnád nekem? :)

2010. máj. 26. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:
Három dobozzal veszek egyszerre, így kitartok 1 hónapig. Egy adagot (5szem) beveszek reggel, 1 doboz a táskámban, abból délben egy adag, meg este otthon. Igen, folyamatosan szedem, ezekre a tápl.kiegészítőkre 3 havi kúrát szoktak javasolni. Még két napom van hátra. Aztán majd ősszel megismétlem. Natur sörélesztő tabletta, BiYo-Product, fehér műanyag doboz, kék címkével.
2010. máj. 27. 00:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Köszönöm :D
2010. máj. 27. 10:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Szívesen :) Ha festeted a hajad, akkor a forászod is örülni fog. :D
2010. máj. 27. 11:37
 7/9 anonim válasza:
ez a sörélesztő a hajnövesztő? :D 14/F
2010. máj. 31. 20:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen a sörélesztőről van szó, te rímfaragó :D
2010. jún. 1. 10:15
 9/9 anonim válasza:

jó h sör van a hajambanis akkor lenyírom és kifacsarom akkor sört fogok látni?? :O

a rímelős akárkinek. téleg jó rím. én nagyot röhögtem rajta!! : D (Y) cool vagy tesó.

2010. jún. 6. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!