Az ezüst hajszín kinek áll jól?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az ezüst, esetleg picit lilás ezüst hajszín milyen arcú, illetve bőrszínű lányoknak áll jól?2017. szept. 12. 09:15
1/3 anonim válasza:
Modelleknek, sztároknak, akik szerepelnek. Fotókon is jól mutat. De a hétköznapi életben kissé erőltetett.
2/3 anonim válasza:
Nekem hasonló van. Ha tuodod viselni jól tud kinézni,ahogy az összes extrémebb hajszín. Álltalában a hideg bőrtónusúaknak áll jól,én semleges vagyok. Ha nagyon kreolos a bőre valakinek,azt szörnyen ki fogja emelni és nem néz ki jól. Persze az se mindegy hogy mit húzol fel hozzá,hogyan sminkelsz stb.
De az az élénk öreg-szürke hiába is áll jól valakinek,mindnekinek az lesz a benyomása hogy öregíti :D
3/3 anonim válasza:
Igaz fiu vagyok konrétan fal fehér ( nehezen barnulok ez előny is ) nekem sokan mondták , hogy jól áll a szürke hajszín igaz elég extrém , de illik hozzám. Mivel mindig semleges , fekete és fehérben járok így nem néznek annyira . Bár suliban a tanárok elég durván néznek meg van aki meg jegyzi hogy nem vagyok normális . Nagyon halvány kékeks zöld a szemem inkább enyhén szürkés zöldes , így feltünő vagyok , de ez ilyen. De mindig jó kifogás hogy a kocsim is szürke így illek hozzá tremészetesen ilyenkor fogják a fejüket :D 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!