Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a leghatásosabb szőrtelenít...

Mi a leghatásosabb szőrtelenítő módszer?

Figyelt kérdés

Sziasztok 17 éves fiú vagyok, és nagyon zavar, hogy szörös vagyok az intim részeimen. Már kipróbáltam a hideggyantát, a borotvát, a gyantázást, a szőrtelenítő krémet, de egyik se igazán vált be. A hideg gyanta egyszerűen nem viszi le a szőrt, a gyantázás férfi létemre nagyon drága, és ahogy a borotválás után, kipattogzik a kezelt terület.

Nagyon kérlek segítsetek, most lett meg az első barátnőm és szeretném hogyha minden jó lenne odalent.

Válaszaitok előre is köszönöm.

2017. szept. 10. 23:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tök felesleges csak azért lekapni.

Vágd vissza, kicsit igazíts rajta borotvával, és nem lesz gondod.

2017. szept. 10. 23:46
 2/5 anonim válasza:
83%
Disznó perzselő
2017. szept. 10. 23:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Valoban vágd elöbb vissza.

Vagy probáld meg utána a gyantát, ekkor már vinni kéne neki. Valoszinü sürü és hosszu volt mikor elöször probálkoztál.

Vagy vágás után probáld borotválni. De NE a ször növekedésével ellentétes irányba, mert azért pattog ki. Ha lefelé nö a szöröd, akkor a borotvát is lefelé huzd. Utána pedig kend be legalább kamillás hintöporral, mert megnyugtatja a böröd.

2017. szept. 10. 23:51
 4/5 anonim ***** válasza:
45%
Vágd le hajnyíróval, 3 mm-re. Egyáltalán nem szexy ha egy pasi teljesen csupasz...
2017. szept. 12. 17:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Én speciel - a korábbi válaszolókkal ellentétben - le szoktam csupaszítani 3-4 hetente, és elektromos testszőrzet borotvát használok hozzá.
2017. szept. 12. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!