Mi a leghatásosabb szőrtelenítő módszer?
Sziasztok 17 éves fiú vagyok, és nagyon zavar, hogy szörös vagyok az intim részeimen. Már kipróbáltam a hideggyantát, a borotvát, a gyantázást, a szőrtelenítő krémet, de egyik se igazán vált be. A hideg gyanta egyszerűen nem viszi le a szőrt, a gyantázás férfi létemre nagyon drága, és ahogy a borotválás után, kipattogzik a kezelt terület.
Nagyon kérlek segítsetek, most lett meg az első barátnőm és szeretném hogyha minden jó lenne odalent.
Válaszaitok előre is köszönöm.
Tök felesleges csak azért lekapni.
Vágd vissza, kicsit igazíts rajta borotvával, és nem lesz gondod.
Valoban vágd elöbb vissza.
Vagy probáld meg utána a gyantát, ekkor már vinni kéne neki. Valoszinü sürü és hosszu volt mikor elöször probálkoztál.
Vagy vágás után probáld borotválni. De NE a ször növekedésével ellentétes irányba, mert azért pattog ki. Ha lefelé nö a szöröd, akkor a borotvát is lefelé huzd. Utána pedig kend be legalább kamillás hintöporral, mert megnyugtatja a böröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!