Feketéből szürke haj, mivel és hogyan?
Ezt én se vállalnám be
Le kell szedni a feketét festékeltávolítóvsl, az kb 2 kör vegyszer, bsrnából fehéres szőke 3-4 kör, utána meg festeni.,, ez még fodrásznál is s hajad széttöredezésével jár
Sziasztok:) Nagyon sok lebeszélő kommentet kaptam, amit nagyon köszönök, mert tudom, hogy csak jót akartatok:)
Ennek ellenére! Ahogy tanácsoltátok, először a feketére színleszedővel mentem rá (Colour B4). Ami tényleg használt! Sötét vörös lettem.:) Sajnos ez nem olyan megbízható termék, mert ugyan leszedi a színt, de napról napra sötétedik vissza. Igaz, nem feketére, de sötétbarnára mindenképp. Én megelőztem ezt és leszőkítettem itthon szőkítőporral, amitől egy narancssárgás hajszínt kaptam. Ezek után még egy szőkítés volt (persze nem az nap) és elértem egy szőkés árnyalatot amire gyönyörűen fogott a szürke hajszínező. Mosom hamvasítóval és nagyon szép állapotban van. :) A hajamnak semmi baja nincs, nem hullik. Vége eleve kicsit töredezett volt szóval még nem is nagyon törte.
Remélem hasznos információ volt ez azoknak a fekete hajúaknak akik világos hajszínt szeretnének, de nem mertek eddig belevágni.
(Ha tehetitek fodrásszal végeztessétek el ezeket, hiszen nem biztos, hogy mindenkinek ilyen jól bírja a haja a szőkítést)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!