A Kallos Moda Jó hajfesték?
Figyelt kérdés
Régen anyukám használta szőkében,és ugyanolyan lett mint a doboz elején található nő hajszine.Ez volt az egyetlen hajfesték ami nem törte a haját igen csak vékony haja volt szegénykémnek,szép volt neki tőle.Arra lennék kiváncsi hogy barnában próbálta valaki,és ha igen milyen volt,tartós,nem törte a hajat?Nem mertem eddig kipróbálni,anyának jó volt,hát nem tudom.Sokan mondják hogy nem jó a kék Kallos colors,de Modáról nem hallodtam semmit.Próbáltam drága festéket is 3 hajmosás után kijött a fodrász kellékes meg nagyon törte.Valami weboldalt kellene aminfen vannak a szinei.Köszönöm ha válaszoltok.2010. máj. 26. 18:41
1/4 anonim válasza:
Igen elég jó!
Sokan nagyon lehordják a Kallost, pedig csak nem tudják használni.. azt hiszik a festék hibája közben pedig a tapasztalatlanság teszi.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,aranyos vagy.Esetleg te is próbáltad?Modát vagy a kék dobozost?Milyen szinüt,tartotta a szint?Köszi.
2010. máj. 29. 23:58
3/4 anonim válasza:
mind2 t próbáltam már, de a moda egy picit tovább megtartotta a színét. szőkében használtam.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi aranyos vagy,hogy választottál.
2010. máj. 30. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!