Tapasztalatok a Garnier color naturals hajfestékkel?
Figyelt kérdés
A 10.0 és a 9.1 árnyalat érdekelne leginkább. Az én hajam most platina szőke,de elég mű hatással. Szeretném egy kicsit természetesebbnek festeni. A 9.1 mennyire sötétebb mint a dobozon? Nem szürkés/zöldes? A 10.0 nagyon világos? Hamar kikopik a hajból?2017. szept. 8. 20:26
1/3 anonim válasza:
én csak a 9.1-et használtam és azt is 8.1-el keverve, de nagyon szép természetes sötétszőke lett, nem lett se zöld se szürke, de nekem nem volt platinára szívva. Arra szerintem mindenképp natúr árnyalatot tegyél mert az már alapból hamvas, elég sanszos h beszürkülne. amúgy a color naturals szerintem a legmegbízhatóbb dobozos festék, én már az összes létező dobozos márkát próbáltam és ezzel nagyon lehet félrenyúlni. maximum egy árnyalattal szokott sötétebb lenni mint a dobozon. úgyhogy szerintem először mindenképp a 10-est használd aztán ha nem elég sötét ráteheted a 9-est. kopni sajnos hamar fog mert szőkítve van a hajad és ezekhez amúgy is erős oxi van csomagolva ami már szőkített hajnak nem túl jó. esetleg vehetsz hozzá külön 3%-os oxit, azzal jobban benne marad és a hajadnak is jobb.
2/3 A kérdező kommentje:
És mennyire természetesek a színek?
2017. szept. 9. 11:24
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos 9-es nincs,csak 9.1-es:/
2017. szept. 9. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!