Raszta hajat otthon mennyire nehéz elkészíteni?
Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, nagyon tetszik a raszta haj. Most 10-15 cm a hajam. Mennyit rövidül a haj ha be van rasztásítva? Lehet-e mosni? Mennyit kell vele foglalkozni, hogy egybe maradjon? Ha fodrásszal csináltatom, akkor kb. mennyiért csinálják?2017. szept. 7. 20:41
1/4 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy egy 10-15cmes hajra mennyibe kerülne de egy ismerősömnek 12-13 órán keresztül rasztásították a haját és összesen 40 körül fizetett. Mosni csak vízzel mosta, sampon nélkül. Ahogy nő úgy idővel újra kell csináltatni a tövénél, illetve a kiálló szálakat vissza kell tűzni néha néha.
Magadnak kizárt, hogy megtudnád csinálni tapasztalat nélkül.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Az ismerősödnek mekkora volt a haja amikor berasztásítatta. Nem magamnak csinálnám, hanem családtag.
2017. szept. 7. 21:27
4/4 anonim válasza:
Én magamnak csináltam anno,nem nagy tudomány. Pár youtube videót megnézel és menni fog.
Előbb megszokták várni hogy megnőjjön a haj,vagy hozzápótolnak póthajat. Elég sokat rövidül rasztázás közben,rövidben meg nem néz ki jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!