A melírozást milyen gyakran kell csináltatni?
Figyelt kérdés
Már lassan 5 éve melírozva van a hajam. Eddig egy másik fodrászhoz jártam, kb 3-4 havonta mentem.
Most új a fodrászom, és március elején voltam (kb 2,5 hónap telt el azóta) és már megint mennem kéne.
Lehetséges, hogy azért mert a tövére ráhagyott egy kicsit, hogy hamarabb menjek? Ti milyen gyakran mentek?
2010. máj. 25. 23:39
1/3 anonim válasza:
én havonta mentem, mikor melíros volt a hajam. az való igaz, hogy vannak olyan fodrászok akik nem csinálják elég alaposan, így már akkor úgy nézel ki mintha le lenne nőve a hajad, mikor kijössz a szalonból, azonban szerintem ezt nem direkt csinálják, csak így megy nekik...
2/3 anonim válasza:
előző vagyok
2,5 hónap alatt azért egész sokat nő a haj, főleg így tavasszal, úgyhogy sztem normális hogy már menned kell!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Lehet igazad van abban, hogy tavasz van, és így gyorsabban nő a haj. Hát, bejelentkezem. :)
2010. máj. 26. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!