Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan, aki otthon magának...

Van olyan, aki otthon magának megold minden szépségápolást?

Figyelt kérdés

Én otthon festem a hajam, vagy vágok a végéből, ha kell. Kozmetikushoz sem járok, itthon szőrtelenítek. Körmömet is magam festem, sminkelni is tudok.

Konkrétan mindent meg tudok már csinálni, amire szükségem van. Sokan viszont ezekkel eljárnak valakihez, mégis én érzem magam igénytelenül, hogy én meg ezeket mind otthon teszem meg.

Ti miért döntöttetek úgy, hogy magatok megoldjátok?

2017. aug. 30. 15:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem eleve maga a szépségápolás sem túl tág fogalom, nem szoktam sminkelni, körmöt festeni, műkörmöm, vagy hasonlóm soha nem is volt. Hosszú hajam van, nem kell különösebben frizurára vágni, így azt anyukám szokta néha egyenesre vágni. Ebben azért néha közel vagyok az elcsábuláshoz, szeretném, ha minél egészségesebb lenne a hajam, úgyhogy lehet nem ártana néha fodrászhoz menni, aki rendesen le tudja vágni a töredezett részeket.

A szőrtelenítést is megoldom itthon, csak a kényelem miatt foglalkoztat néha a kozmetikus gondolata. Aztán sajnos az anyagi oldala rögtön le is beszél.

Én ezáltal tulajdonképpen nem látom értelmét ezekre pénzt kiadni. Érzem, hogy szebb lenne, ha fodrász vágná a hajamat (főleg régebben, amikor jobban látszott volna egy fazon), de azért 2100 forintnyi különbség nincs a kettő között. Volt egy 700 Ft-os hajvágási lehetőségem is régebben, de az tényleg annyira csak vágás volt, hogy ott meg a minőség miatt nem érte meg igazán.

2017. szept. 2. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!