Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a géllakk menete szalonban?...

Mi a géllakk menete szalonban? Mennyibe kerül kézen és lábon?

Figyelt kérdés
2017. aug. 30. 11:18
 1/5 A kérdező kommentje:
És meddig tart? Mikor kell újra menni?
2017. aug. 30. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Kézfertőtlenítés-köröm formára reszelése-körömágybőr felkapargatása-köröm felbolyhozása-előkészítő folyadékok- alaplakk-lámpa-első réteg szín-lámpa-második réteg szín-lámpa-(minta,díszítés)-fedőlakk-lámpa-(fixálás)-körömbőr olajozása :)

Kézen 3-4ezer forint elfogadható ár. :) Attól függően mennyire bonyolult körmöt szeretnél illetve mennyi gyors a körmösöd 1-1,5 óra alatt kész van. Ha csak sima szín,minta nélkül,és egységes,akkor szerintem 40-50 perc alatt is elkészülhet.

2017. aug. 30. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Újratöltésnél 3-4 hét szokott az átlag lenni,nekem pl. 3 hét után már ronda,mert gyorsan nő a körmöm,van,akinek 6 hetesen is hibátlan :)
2017. aug. 30. 12:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon gyorsan nő a körmöm. És a színt ott lehet kiválasztani? Ugye a végeredmény szép fényes?
2017. aug. 30. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen,színt ott is tudsz választani,illetve ha nézel előre képet neten,ami tetszik,akkor azt is megmutathatod! :)

Igen,szép fényes. Amúgy van lehetőség mattra is,de az speciális fedőlakk,ha nem kéred külön,hogy matt legyen,akkor fényes fedőlakk megy a színre :)

2017. aug. 30. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!