Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Syoss samponról valakinek...

Syoss samponról valakinek vélemény?

Figyelt kérdés
Melyiket próbáltad?
2017. aug. 29. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Ceramid Complex

[link]

Vékonyszálú, hosszú, könnyen töredező hajam van. Átlagon felülinek kategorizálnám, ár-mennyiség arányban kifejezetten megéri, de nekem nem ő volt a csodaszer.

Krémmánián (nem reklám!) olvashatsz sok véleményt róluk.

2017. aug. 29. 11:42
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Megkérdezhetem hogy most milyet használsz?

2017. aug. 29. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Anyu most vett nemrég,( de ez új lehet, mert nem találom krémmániát pont ugyanezt, csak 1 régit, aminek más a csomagolása+ azt írják kivonták? )

Szóval a Shine boost sampon nekem eddig nagyon bevált! Tényleg fényes tőle a hajam. Mostanában volt, h megmostam és ugyanúgy zsíros maradt.. Na hát ezzel nincs ilyen, nagyon szép friss a hajam még 2. napon is.(nagyon zsíros a hajam alapból)

16/L

2017. aug. 29. 12:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a Renew 7-t próbáltam, nagyon sérült hajra való. Mondjuk nekem annyira nem vészes, de gondoltam egy kis extra táplálás nem árt neki mert hajnövesztésbe kezdtem. Még csak 3-4szer használtam, de eddig tetszik. Fényesebb a hajam, kevésbé hullik. Sokan panaszkodtak rá, hogy zsírosabb tőle a hajuk, én ezt eddig nem nagyon vettem észre. Szerintem az árát megéri, főleg hogy felénk gyakran van akcióban.
2017. aug. 29. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Most épp egy orosz natúrkozmetikum márka samponját használom, tudtommal, Magyarországon nem érhető el, de azért belinkelem:

[link]

Nekem ez az, ami a legjobban bevált. Illetve a szintén orosz Natura Siberica, azt mondjuk Magyarországon is meg lehet venni. (Van boltjuk Budapesten, valamint webshopjuk is)

2017. aug. 29. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!