Ki mennyiért szedeti a szemöldökét?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 20:14
11/22 anonim válasza:
600 szedés, 1000 festéssel együtt.
12/22 anonim válasza:
500 ft-ért.Szerintem megéri kozmetikussal szedetni legalább elsőre én magamnak soha nem tudtam olyan szép ívet tenni bele,mint ő.Utánna már könnyű újra szedni otthon.
13/22 anonim válasza:
Ingyen,magamnak csinálom,van hogy elmegyek a kozmetikus ismerősömhöz(ingyen csinál meg nekem bármit),hogy pl.sminkre ha olyan helyre megyek akkor beleszed egy kicsit.De szerintem én is ugyanolyan jóra megtudom csinálni.Jó lehet nem annyira szép,és jó,de nekem megfelel,és csak én látom a hibát,más észer sem veszi.
14/22 anonim válasza:
Magamnak szedem már 13éves korom óta. Csak egy vékony csík van, szinte nincs is. :D
18/22 netty12 válasza:
én ingyen, mert tesóm a kozmetikus!:D
19/22 anonim válasza:
Én annó egyszer kiszedettem kozmetikusnál ugy el baszta ahogy csak lehet:D azóta magamnak szedem..sokkal jobb igy:D eleinte nagyon fájt most meg már megse érzem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!