Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Testradírozást fürdés előtt,...

Testradírozást fürdés előtt, vagy után kell végezni?

Figyelt kérdés
Szóval azt nem tudom,hogy a testradírt le kell-e mosni,miután alkalmaztam,vagy az rajtam maradhat...
2010. máj. 25. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Beülsz a kádba vagy a zuhany alá, és a nedves bőrödet megmaaszírozod vele pár percig. Aztán lemosod! Utána szoktam tisztálkodni.
2010. máj. 25. 19:47
 2/5 A kérdező kommentje:
:D okéé,köszi :)
2010. máj. 25. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy le kell mosni! Ahogy a tusfürdőt is.

Én a következőképpen szoktam: Beállok a zuhany alá, és amikor már mindenhol vizes vagyok, magamra kenem a tusfürdővel vegyített elég durva szemű testradírom... (tusfürdő nélkül nekem nagyon durva, próbáltam már de felsértette a bőröm, de ez függ attól milyen az állaga.. nagyobb szemű, kisebb..) Jól átdörzsölöm a testem minden részén, kellemes bizsergető, frissítő érzés.. :) Majd ha már mindenhol kész vagyok, leöblítem vízzel... Veszek még egy kis tusfürdőt, megmosom azokat a részeimet, ahova nem kell radír, pl hónalj, intim területek... ismét víz, és kész.

2010. máj. 25. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Én elöször letusolok és utánna használom az elhalt hámsejteket jobban leszedi.Alaposan lemosom,mert viszketek,ha ott marad majd testápoló.
2010. máj. 26. 07:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Közben szoktam radírozni,miközben fürdöm,vagy zuhanyzom.
2010. máj. 26. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!