Tényleg KELL az alapozó mellé meg pirosítani, bronzosítani?
Most olvastam itt. Azt írták különben úgy néz ki az ember mintha sápadt lenne... és lehurrogást nem kérek hogy micsoda béna vagyok hogy ilyen minimális dologhoz nem értek...
14/L
Dehogy kell! Hülyeséget beszéltek.. Ha szeretnél raksz fel,ha nem akkor nem.
Persze ha 5 réteg alapozó van rajtad vastagon akkor tényleg sápadtnak nézhetsz ki,de ez elkerülhető ha szépen és egyenletesen teszed fel 1-2 rétegben. :)
Nem kötelező, dehogy. :)
Pld. suliba is használok alapozót, mert csúnya a bőröm, és szeretném, ha az egész egyenletes lenne. Viszont korán reggel se kedvem, se időm bronzosítót, kontúrt meg minden szart magamra kenni.
Úgy fogalmaztad meg a kérdést, mintha törvény lenne. Legalább egy képet csatolhatsz, vagy rövid leírást magadról/sminkedről, hogy lássuk miről van szó.
Szerintem eleve vannak olyan típusú arcok, aminek nem áll jól, max. nagyon kis mértékben, vagy abban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!