Vörös hajfesték tényleg hamar kopik?
Figyelt kérdés
Jelenleg sötétszőkére hajam van de régóta gondolkodom hogy kipróbálok egy vörös árnyalatot. Sokan mondják hogy jól állna mivel fehér bőröm és zöld szemem van. Csak attól félek hogy nem tetszik és nem fogok tudni megszabadulni tőle. Az egyik barátnőm régebben vörösre festette egy ideig és szerinte a vörös iszonyat hamar kopik, jobban mint a többi szín. Ez mennyire igaz? Egyébként szőkítve van a hajam ami ugye jobban ereszti mint a természetes de így is nagyon parázok2017. aug. 27. 10:44
1/4 anonim válasza:
Igen, sokkal hamarabb kikopik. Pár mosás kell csak hozzá. Egyik barátnőm a festett szőke haját festette be vörösre, de 2 hét után nagyon ronda, kopott, narancssárgás színe lett.
2/4 anonim válasza:
Réz vörös nem kopik, illetve, fontos a jó minőségű festék
3/4 A kérdező kommentje:
hu pedig pont rezvorosre gondoltam:/ szerinted szokitett hajon is bennemaradna? Most hogy utananeztem valoban mindenhol azt irjak nagyon hamar kopnak a voros arnyalatok, ugyhogy elsore biztos valami szinezot probalok ki. koszonom a valaszokat!:)
2017. aug. 28. 09:25
4/4 anonim válasza:
Nekem világos rézvörös a hajam. Minél melegebb árnyalatú a vörös annál hamarabb kopik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!