Ez meg mi lehetett?!
Figyelt kérdés
Ejjel hirtelen minden elozmeny nelkul arra ebredtem hogy iszonyuan eg es viszket az arcom,foleg a homlokom. Piros is voltam. Kentem ra amugy eddig is hidratalot,de most ejjel is raktam ra egy kicsit zsirosabbat. Most reggel ugytunik elmult,de mi lehetett ez?
Amugy kombinalt borom van,a Bioderma sebium termekcsaladot hasznalom. 2hete hasznalok 3naponta mikrohamlasztos borradirt,attol lenne?
Pattanasok kezelesere Duac gelt hasznalok ami eleg eros,esetleg ez?
2017. aug. 26. 07:27
1/2 anonim válasza:
valószínűleg valamilyen allergiás reakció. szerencséd volt, hogy ennyivel megúsztad
ettél tegnap mosatlan gyümölcsöt, zöldséget, vagy valamilyen szokatlan ételt?
2/2 A kérdező kommentje:
Semmi olyat nem ettem, ami új lenne. Szerintem túlszáríthattam a bőröm. Ezentúl jobban odafigyelek :S
2017. aug. 26. 10:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!