Melyik a legjobban hidratáló hajápoló szer amit nem kell kimosni?
Figyelt kérdés
használok balzsamot, az széppé teszi a hajam, de mindig kivasalom utána, és attól meg kiszárad, és ilyen száraz szénakazal lesz pár óra múlva.. Szóval valami krémszerűség kéne, ami egyenesen tartja a hajam és hidratál is. gliss kur-t próbáltam (fújósat) de az nagyon nem jött be2010. máj. 25. 16:29
1/11 anonim válasza:
megvan az ára de szerintem megéri iszonyat selymes lesz utána a hajad
2/11 anonim válasza:
Szia! Nekem legjobban ez:
3/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, sajnos több mint 7000 Ft-ot nemtudok ilyenekre költeni :/ A pantene-t meg próbáltam az nagyon jó, de amit linkeltél az szerintem kimosós, amit vizes hajra kell kenni, én meg olyat szeretnék amit vasalás után ráteszek a hajamra és selymes, puha, hidratált lesz
2010. máj. 25. 16:43
4/11 anonim válasza:
5/11 A kérdező kommentje:
nem akarom lehurrogni az összes választ tényleg, nagyon köszi meg minden, de beleírtam a kérdésbe, hogy ezt a gliss kurt már próbáltam és nem jött be :D xD
2010. máj. 25. 16:49
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
Azt már próbálta, de egyébként nekem is pont ilyen problémám volt és van is. Én is csak a gliss kurt találtam sajnos. Talán más országokban nagyobb választék van ilyen téren is...
8/11 anonim válasza:
Hát figyelj, vasalás után nehezen lesz olyan puha mint előtte :D szerintem megéri rááldozni.
9/11 anonim válasza:
Én mikor még vasaltam a hajam, ajánlották nekem a sunsilk egyik balzsamját amit nem kell kiöblíteni, mert nekem is ilyen problémám volt. Pontosan nem találtam róla képet csak ezt: [link]
Erről a jobb oldali tök ugyanilyen, csak lilában keresd :) Egyenes marad tőle és jó puha lesz.
Rossmann-ban vettem még anno, de lehet Dm-ben is volt. Nemtudom, hogy még forgalmazzák-e de biztos :) Nézz utána mert tényleg jó.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!