Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a legjobban hidratáló...

Melyik a legjobban hidratáló hajápoló szer amit nem kell kimosni?

Figyelt kérdés
használok balzsamot, az széppé teszi a hajam, de mindig kivasalom utána, és attól meg kiszárad, és ilyen száraz szénakazal lesz pár óra múlva.. Szóval valami krémszerűség kéne, ami egyenesen tartja a hajam és hidratál is. gliss kur-t próbáltam (fújósat) de az nagyon nem jött be
2010. máj. 25. 16:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

[link]

megvan az ára de szerintem megéri iszonyat selymes lesz utána a hajad

2010. máj. 25. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem legjobban ez:

[link]

2010. máj. 25. 16:39
 3/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, sajnos több mint 7000 Ft-ot nemtudok ilyenekre költeni :/ A pantene-t meg próbáltam az nagyon jó, de amit linkeltél az szerintem kimosós, amit vizes hajra kell kenni, én meg olyat szeretnék amit vasalás után ráteszek a hajamra és selymes, puha, hidratált lesz
2010. máj. 25. 16:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Vegyél gliss kurt-t az kb 1000 és 2000 közt van és nekem bevált.

[link]

2010. máj. 25. 16:46
 5/11 A kérdező kommentje:
nem akarom lehurrogni az összes választ tényleg, nagyon köszi meg minden, de beleírtam a kérdésbe, hogy ezt a gliss kurt már próbáltam és nem jött be :D xD
2010. máj. 25. 16:49
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

szia. próbáld ki ezt, ennek van egy éjszakai változata is, mindkettő nagyon jó. bár nekem a samponom, a balzsamom és a hajpakolásom is ugyanilyen, de nagyon szép lesz tőle a hajad.

valamint van az az avonos hajvégápoló:

[link]

ez is nagyon jó, szép fényes lesz tőle a hajad.

remélem segítettem.

2010. máj. 25. 16:53
 7/11 anonim ***** válasza:
Azt már próbálta, de egyébként nekem is pont ilyen problémám volt és van is. Én is csak a gliss kurt találtam sajnos. Talán más országokban nagyobb választék van ilyen téren is...
2010. máj. 25. 16:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, vasalás után nehezen lesz olyan puha mint előtte :D szerintem megéri rááldozni.
2010. máj. 25. 20:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Én mikor még vasaltam a hajam, ajánlották nekem a sunsilk egyik balzsamját amit nem kell kiöblíteni, mert nekem is ilyen problémám volt. Pontosan nem találtam róla képet csak ezt: [link]

Erről a jobb oldali tök ugyanilyen, csak lilában keresd :) Egyenes marad tőle és jó puha lesz.

Rossmann-ban vettem még anno, de lehet Dm-ben is volt. Nemtudom, hogy még forgalmazzák-e de biztos :) Nézz utána mert tényleg jó.

2010. jún. 8. 07:06
 10/11 anonim ***** válasza:

én vasalás után avonos hajvégápolót használok és szép puha és fényes lesz!

[link]

olcsó én pl tesz veszről szoktam venni és fele annyiból megúszom mint a katalógusból rendeltem volna és nagyon jó

[link] 8nem én vagyok az eladó én csak vásárrolni szoktam:))

2010. jún. 8. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!