Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete maszknak nevezett...

Fekete maszknak nevezett kenőcs érdekelne, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Én már rendeltem pár száz ft-os fekete maszkot interneten ha felgőzöltem házilag az arcom kicsit akkor nagyon kevés "miteszert" kitisztított de ez erős túlzás. Kozmetikus vélemény érdekelne illetve honnan lehet beszerezni a neten is látható fullos krémet mert gondolom ezek csak utánzatok.. vagy ti hogyan éritek el hogy ez a gagyi is hasson? Tudom szalonban kifejezetten vannak erre bőr lazító krémek gépek felpuhítás de házilag valami tipp ?

2017. aug. 24. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Én megkérdeztem a kozmetikusomat és azt mondta röviden tömören hogy: a pórusokban a miteszerek olyan melyen vannak hogy egy fekete cucc amit rákensz, nem fogja kitisztítani. Egyébként meg ha az egesz arcodra felkened akkor azért faj annyira nem nem a miteszereket húzza ki hanem az arcodon levő kis szőr szálakat, azaz egy lassú "gyantazast" csinálsz magadon.

Egyébként meg ne kenj ragasztot az arcodra.;)

2017. aug. 26. 00:36
 2/3 A kérdező kommentje:
hm értem persze de akkor mi van azokkal a videókkal amikbe látni ,hogy a konkrét trutyit húzza ki ??
2017. aug. 26. 16:58
 3/3 anonim válasza:
Ez bőrtípiustól függ. Ha olyan a bőrtípusod, akkor már attól kijönnek a mitesszerek, ha megnyomod a bőröd. Sajnos ez a "maszk" csak annál az adott bőrtípusnál eredményes. Én is próbáltam, nekem nem fájt lehúzni, de semmi változást nem vettem észre.
2017. okt. 30. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!