Hajszín dilemma?!
Szerintem a sima garnier hajfestéj ugyanolyan jo, mint egy 4000 ftod loreál. Én probáltam mindet, egyformák, egyik sem jobb a többinél igazábol.
Viszont a paramétereid alapján pedig a vörösea árnyalatok állnak jol. A világos börhöz ne legyél se szöke, mert akkor tök sápadt leszel, se tul sötét, mert az meg olyan vámpiros 😁
Neten vannak olyan oldalak
Bocs, tehát...
Neten vannak olyan oldalak, ahova ha feltöltesz egy fotot magadról, tudsz hozzá hajszint, formákat probálgatni.
Nekem is nagyon világos a bőröm, és volt már szőke és fekete hajam is, mindkettő nagyon jól állt. :) Egyáltalán nem tűntem túl sápadtnak, se vámpírosnak, még sötétbarna szemmel és fekete szemüvegkerettel sem.
Jelenleg vörös, a tarkómnál fekete. Palette-t vagy Kallost szoktam használni, többet nem is próbáltam, csak hajszínezőt, abból a Crazy Color nekem bevált (piros és élénk kék színek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!