Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől hullhat a hajam?

Mitől hullhat a hajam?

Figyelt kérdés
Eddig semmi gond nemvolt ezzel. maximum 1-2 hajszálat találtam hajmosás után de az utóbi 3-4 mosásnál konkrétan egy csomóval tudtam összeszedni. Mostanában keztem el használni hajlakkot és már akkoris sok volt utánna inkább átvátottam a vaxra azután sem nagyon változott most pedig kiptóbáltam ezt a taft volume por állagú valamit és ijesztően sok hajam hullott ki. A hajam kb az ajkamig ér és nemnagyon szoktam rá használni semmit csak mióta hosszabb. És nemtudom hogy ezek miatt vagy valami más miatt hullik ennyire szóval ha valaki tudna segítteni annak nagyok örülnék :) (17F)
2017. aug. 24. 13:02
 1/1 anonim válasza:
Szerintem vitamin hiányod van. Azt tudnám tanácsolni hogy szedj C-vitamint és multivitamin tablettát. Nekem jobb lett tőle. Plusz én szedtem valami algás tablettát amitől a körmöm is megerősödött. Remélem tudtam segíteni :) 15/L
2017. aug. 24. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!