Tangle angle hajkefém van, de nem vagyok vele megelégedve, más is járt így?
Ajándékba kaptam, első használatkor tök jó volt, de ahhoz képest milyen csúcsszuper hát nagyon nem az. :(
Elvileg antisztatikus, nekem ugyanúgy száll tőle a hajam... ez a legfőbb problémám. Pont azért néztem ki ezt a fajtát... mi lehet a gond? Engem ez nagyon zavar. Pláne hogy 5 ezer ft-ba kerül és nem használ semmit.
Más bajom nem lenne vele, mert a hajszálakat szépen összegyűjti pl, de ez baromira idegesít, hogy így nyáron, amikor nem száll a hajam, egyszer áthúzom a fésűt benne és már tele vagyok elektromossággal. :( Télen mi lesz, a so műszálas pulcsitól, kabáttól?
Falra mászok, hogy akármihez hozzáérek, megráz... azt hittem ezzel majd el tudom kerülni.
Ha mar úgy árulják, hogy antisztatikus, akkor legyen is az ennyi pénzért!
A vizezés csak ideiglenes megoldás. Nekem olyan gyorsan szárad a hajam, hogy 2 perc után ha megfésülöm ugyanúgy száll... és bármihez hozzáérek megráz. Nagyon idegesitő. Egészen eltart ez a "szezon" kora ősztől, késő tavaszig.
Azt a lapocskát kipróbálom majd!
Egyébkent valakinek meg nem száll semmitől a haja. Az miért van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!