A notino megbízható oldal?
Az egyik legmegbízhatóbb!
Az én rendelésemet 2 nap alatt ki is szállították, és nem csak egy kis papírborítékban küldték a parfümöket, mint a legtöbb oldalon, hanem még a karton dobozba is tettek egy kiló buborékfóliát, hogy véletlenül se sérüljenek meg a termékek.
Csak ajánlani tudom őket.
Akkor jó, egyenlőre gondolkozok, hogy milyen parfümöt rendeljek télre... a drogériás megszagolom sajnos nem játszik, mert bebotul az orrom és a 2. se olyannak érződik. De akkor megpróbálkozok innen pici mintákkal meg a kedvenc parfümömmel.
Köszi a válaszokat.
Itt Budapesten se nagyon szeretek szagolgatni, mert szinte mindig odaáll egy méterre a biztonsági őr, mintha ő is meg akarná szagolni. Mintha valami tolvaj lennék, mikor el se férne a doboz a táskámban, aztán ha nem veszek semmit akkor már biztos, hogy valami vaj van a fülem mögött. Ha annyira féltik, tegyék be egy vitrinbe a felbontatlan dobozokat.
Én amúgy a sokadik parfüm után is el tudom valamiről dönteni, hogy alapvetően büdös-e vagy kellemes, de ami elsőre jónak tűnik, azokról is ki tud derülni, hogy ha magamra fújom, akkor pár óra múlva már irritál. Meg a legdrágább parfümök között is vannak meglepően büdösek, amikről el nem tudom képzelni, hogy valaki képes legyen magára fújni meg még fizetni is érte nem keveset.
Amúgy a notinon ki van írva, hogy milyen a parfümök "szagvilága", ha kitapasztalod, hogy melyik szagokat nem szereted, meg melyikeket tartod kellemesnek, akkor egész jókat ki lehet fogni előzetes megszagolás nélkül.
Évek óta onnan rendelek parfümöt. Még a notino előtti időkben "szoktam rá" (iparfümeria). Müller, Douglas megszaglász - aztán irány haza és rendelés, ha általam még nem ismert illatról van szó. De egyébként full eredeti mind, le szoktam csekkolni a kódokat. Abszolút igényes a csomagolás is, gyorsak és nagyon megbízhatóak. Sőt, drogériában nem beszerezhető kozmetikumokat is onnan rendelek, pl Matrix cuccok. Arckrém, ami a patikában jóval drágább, kifogástalan minőség.
Van B verzióm is, ha esetleg valami nincs notino-n, méghozzá a VIP-parfüm. Náluk személyesen is átvehető a termék, Pesten van boltjuk. Egy Armani tesztert kutattam, ami nem volt sehol, nem volt elérhető, vagy csak a rendes volt, de nekem teszter kellett és náluk rendeltem. Természetesen eredeti.
Visszatérve a notinora, bátran ajánlom, tényleg hosszú évek óta rengeteg dolgot rendeltem és rendelek onnan havi szinten és nem ért meglepetés soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!