Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk, titeket zavar ha a...

Fiúk, titeket zavar ha a lánynak gödröcskés a fekene?

Figyelt kérdés
Szóval narancsbőrös... :D

2017. aug. 19. 09:35
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Páromnak is van, engem nem zavar. Viszont nagyon szeretem Őt.
2017. aug. 19. 10:27
 2/6 anonim ***** válasza:
5%
Attól függ, hány éves. Fiatal korban (tinédzser, fiatal felnőtt) elég igénytelenül néz ki az, aki narancsbőrös. Idősebb korban nem gáz, munka, gyerek, család. Ezek után nem mindenki ér rá odafigyelni magára. De azért fiatalon ennyit igazán adhat magára egy lány/nő, hogy nem csak egész nap a seggén ül.
2017. aug. 19. 10:47
 3/6 gnoomage ***** válasza:
88%
Fenék függő. Lehet 10/10 így is.
2017. aug. 19. 11:09
 4/6 anonim ***** válasza:
11%

Sajnos egyre több fiatal , tini csajnak csúnya a feneke :/ ez elég gáz. Egyeltalán nem csodálkoznék, ha a pasiknak nem jönne be :D

20/L

2017. aug. 19. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:
36%

A narancsbőr nem alkat vagy testsúly kérdése, hanem életmód függő.

Láttam már strandon 15 kiló felesleggel rendelkező nőt gyönyörű bőrrel és láttam már 40 kilós tinilányt is teljesen narancsbőrös fenékkel és combbal.

Szerintem nem kell mondani, melyik a jobb látvány.

Aki tinikorában a rossz életmód miatt narancsbőrös, az majd sopánkodhat huszonévesen, hogy jajj nem mer strandra menni, mert hogy néz ki.

2017. aug. 20. 18:45
 6/6 anonim válasza:
Nem csak életmódtól lehet narancsbőröd. A hirtelen fogyás is okozhatja, de persze ez ellen lehet tenni. (Én is tettem)
2018. jan. 12. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!