Gyógytea (belsőleg) pattanásra?
Figyelt kérdés
Szeretnék kipróbálni elsősorban természetes gyógymódokat pattanásra. Külsőleg is kezelem de igazából belülről szeretném megszüntetni. Használt már valaki belsőleg gyógyteákat? Mennyire válnak be? Mit érdemes inni?
16/L
2017. aug. 18. 10:17
1/1 anonim válasza:
cickafark segített. de én inkább az étkezéssel javítanék a dolgon. sok mindentől lehet pattanásod, ez egy nagyon összetett dolog, lehet hormonális oka, akkor viszont a hormonháztartásod kellene rendbe tenni (nőgyógyász, endokrinológus). de általánosságban ha kerülöd a stresszt, nem tapogatod, érinted meg az arcodat a kezeddel folyamatosan, egészséges ételeket eszel (nem feldolgozott, zsírban tocsogó műkajákat), akkor javulhat a helyzet. én az arcápolási kencéimet és sminkjeimet is lecseréltem (nincs bennük illatanyag, parabén, alkohol, komedogén összetevő), az is nagyon sokat segített, mert lehet, hogy éppen az alapozód vagy púdered egyik összetevője okozza a pattanásokat. virágvizekkel tonizálhatod a bőrödet (levendulavíz, rózsavíz), a pattanásokra pedig teafaolajat is rakhatsz, az segít, bár vigyázz vele, mert nagyon szárít. zöld agyagot is vehetsz bármelyik gyógynövényesnél, ezek a pakolások a faggyútermelést szabályozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!