Lanyok, nektek is nagyon fajt az elso intim szortelenitesetek? Nektek is sotet szinu a szor lent?
Figyelt kérdés
Most szedegettem ki a felet lent csipesszel, de meg igy is nagyon faj, mert eddig borotvaltam de unom mar a borotvat es ki akartam probalni milyen tovestol kiszedni lent. Ez utan kicsit''kellemesebb'' lesz a szortelenites ott epilatorral? Nektek is nagyon eros sotet a szor ott?2017. aug. 15. 17:06
1/7 anonim válasza:
Nekem ezzel szerencsére sosem volt probléma, valószínűleg azért is mert szőke vagyok(lent is), és nagyon gyenge a szőröm:) Úgyhogy gond nélkül tudom borotválni 2-3 naponta.
Próbáld ki esetleg a gyantát :)
2/7 anonim válasza:
Jesszus isten! Csipesszel egyenként? Ooooooo
Na menj el szépen egy kozmetikushoz, sz legyantázza és kész.
3/7 A kérdező kommentje:
A hajam eredeti szine sotetszoke de lent nagyon eros a szorom, erdekes mashol nem, csak ott.
2017. aug. 15. 17:35
4/7 A kérdező kommentje:
Egyebkent nem ez volt a kerdes hogy probaljam ki a gyantat.
2017. aug. 15. 18:21
5/7 anonim válasza:
Én borotválom mindig és sose fájt még. Csipesszel szedni egyenként szerintem is vicces. :D
6/7 Sunshinedoll válasza:
Még jó, hogy fáj egyenként kiszedni csipesszel :D Hát ki tudja, lehet, akár egy órán keresztül csipkeded meg irritálod a bőrt ahogy szálanként kiszeded.
Nekem az epilátor borzasztóan fájt és nem volt elég alapos. A gyanta vált be a legjobban. 20 perc alatt kész, és csak fél mp-ig fáj egy bőrfelületen.
7/7 anonim válasza:
eszedbe ne jusson maskor ilyen, csunnyan irritalja a bort es nagyon faj. nekem sem valt be a borotva unom hogy 2nap utan borostas es konnyen ala no a szor. epilatort hasznalok csak. ha hosszabb a szorom eloszor levagom kicsire koromolloval majd leepilalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!