Kreol bőrhöz pasztell rózsaszín haj? 14/l
Sötét a bőröm, kreol. Pasztell rózsaszín hajat szeretnék. Anyukám azt mondta, hogy ha kifizetem a spórolt pénzemből a fodrászt meg hordom, viselem a következményemet akkor lehet. De nem tudom hogy nézne ki rajtam. Ilyet mindig csak világos bőrű lányokon láttam. Amúgy 164 cm magas vagyok barna hajam jelenleg ápolt, egészséges, hátam közepéig ér. Barna szemem, bőröm, karcsú testalkat. 46 kg.
Ilyesmire gondoltam:
Vagy milyen legyen, mindenképp kiszeretném próbálni a festést, tudom hogy roncsolja a hajat. En erre a szinre gondoltam meg esetleg a feheres szurkere... szerintetek?
Divat de azert nem jarkal minden 2. ember ilyen hajjal :D szerintem meno👌🏻
Egyenkent kb olyan lehet az osszkep mint Nicki Minaj. Keress rola olyan kepet amin pink a haja
Bocsi, de szerintem ezek a színek kreol bőrhöz nagyon mű. A világos pasztell színek és a fehér haj a világos bőrű lányokon áll inkább jól, azért láttál csak rajtuk ilyen hajat.
Ha valami extrémben gondolkodsz, akkor szerintem jól állna a kreolhoz a sötétkék ( [link] vagy a vörös ( [link]
De az is számít, hogy mennyire kreol a bőröd. Most találtam ezt a képet, ahol a lánynak nincs hófehér bőre, de azért nem nagyon sötét: [link]
Rajta nem vészes, bàr szerintem kicsit úgy néz ki, mint ha parókát hordana.
Nos, az utolsó linkelt képei alapján a rózsaszín állhat jól a kreol bőrüeknek, de szerintem csak akkor ha a haj töve sötét, mint a lánynak, s nem pasztell rózsaszín, hanem inkább picit sötétebb, barackosabb.
Viszont szerintem az ezüst haj sötét bőrűnek nagyon nem áll jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!