IPL: rosszul csinálok valamit?
Figyelt kérdés
Van egy Remington otthoni IPL készülékem. A nyakamon sok a fekete és erős szőrszál, amit eddig gyantáztam, de nagyon utálom, ezért próbáltam ki ezt.
Fehér a bőröm és fekete szőrszál.
Jó egy hónapja minden nap leborotválom és aztán rávillantok, de nem érzem, hogy csökkenne a szőr. Nagyon sűrű, így látnám, ha fogyna:( Rosszul csinálok valamit?
2017. aug. 13. 12:59
1/4 anonim válasza:
Türelmetlen vagy, 3-4 hónap kell
2/4 anonim válasza:
Amúgy tök felesleges naponta villantgatni
3/4 anonim válasza:
Szerintem olvasd el a használatit, ott biztos le van írva, hogy 2 hetente kell villantani és kb. 8 alkalom kell a teljes eredményhez... nem kezdünk el használni valamit vaktában és várjuk a csodát utánanézés nélkül. Így csak a villantásokat pazarlod feleslegesen.
4/4 anonim válasza:
Kérdező,azóta változott a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!