A rosszfogamtol hullik a hajam?
Figyelt kérdés
Honapok ota hullik a hajam, szerencsere folyamatosan nonek helyettuk uj hajszalak, de fogalmam sincs, hogy mitol hulik. Viszont valamelyik nap olvastam, hogy akar gyulladt fogtol is hullhat...nekem ugyan gyulladt fogam nincs, legalabbis nem faj, de ket bolcsesseg fogam is elegge rossz, de mind a 4ferden van kijove es az iny kicsit erzekenyebb is ezeknel a fogaknal pl fogmosasnal faj az inyem itt. A fogsoromat nem nyomja ez a 4fog azert is lettek benthagyva, de ezek alapjan amit leirtam hullhat ettol a hajam?2017. aug. 13. 01:11
1/4 TR75 válasza:
Lehetséges. Rossz (gyulladt) fog okozhat hajhullást (meg sok minden mást is).
2/4 anonim válasza:
én egyszer elpanoltam a fodrásznál, hogy extrém lassan nő a hajam egy ideje. meglepődtem, mikor az első kérdése az volt, nincs-e rossz fogam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!