Van olyan fekete hajfesték, ami hosszútávon egyáltalán nem vagy csak nagyon keveset kopik?
Fodrászom szerint, ha valaki befesteti feketére a haját, annak egyáltalán/vagy nagyon kis mértékben kopik csak ki (Annyi,hogy nem lesz már olyan "intenzíven korom fekete)
Ha alapba sötét a hajad, akkor nem is kell aggódni nem nagyon kopik ki, csak akkor utána már csak leszivatással tudsz világosabbat csináltatni ami meg nem nagyon tesz jót a hajnak, és nem nagyon éri meg akkor. (Szerintem) Ha meg világos a hajad, akkor is max. 2/ 2-és fél hónapig ki fogja bírni, de ez függ a hajad minőségétől is. Meg attól is hogy milyen hajfestéket veszel. Valami márkásat válassz, az nem károsít, tartósabb, szebb, stb,stb. Remélem segítettem :D
eddig is festettem, csak már 2cer lett újrafestve feketével. a hajam alapból olyan közép barna színű, és kábé 2 hónapja festettem legutoljára az egészet mert kikopott. most megint kezd kikopni és ilyen szürkés árnyalata lett :S
palette deluxe dark perls-t használok
de észrevettem, hogy aki fodrásszal festeti annak sose kopik ki, ezért érdekelne hogy mondjuk egy fodrász milyen hajfestéket használ.
Szeirntem nem igaz amit az első írt.
Én kb másfél éve festettem be a hajam feketére és nekem sötét barna hajam volt azelőtt. Vagy 3x festettük át ( 3 fajta fesétkkel) hogy valamelyik megmaradjon mert folyamatosan kikopott egy hét után.. Pedig tartóssal festettem.
Nos én a Londa color nevű hajfestéket használom, tudom hoy nem egy világmárka, de nagoyn bevált az én hajamba csak ő maradt meg :P És nagyon szép színű.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!