Melyik hajszínező jobb? L'Oréal colorista washout vagy crazy color?
Crazy color!
Olvass pár tesztet a krémmánián!
Első pont kéket akartam, köszönöm ,hogy leírtad a történeted. :D
Colorista mellőzve.
Nem akarlak elszomorítani, de tök mindegy mivel színezed, a kék haj zöldesen fog kopni. Megoldás: vannak különböző színleszedő módszerek a szőkítésen kívül is. Mielőtt belevágsz a hajszínezésbe, érdemes mindennek utána nézni, mert az ilyen "be kellett festeni sötétre" dolog egyrészt sokkal drasztikusabb, másrészt butaság.
Btw azt a Coloristat nem ismerem de sok jót még nem hallottam róla, a Crazy Color pedig szintén nem a legjobb. Van akinek beválik, de sokaknak nem. Pl pont a kék színnel szokott gond lenni, hogy már eleve csak épphogy zöldre fogja be a hajat, stb. (Nagyon fontos hogy szép szőke legyen az alap!)
Ajánlanám a Directions hajszínezőt. Egy kicsivel drágább de sokkal jobb és tartósabb.
hosszú távra crazy color nagyon jó megbízható márka
a colorista egy egynyári divat hajszínező gyorsan kijön
Végül mind a kettőt kipróbáltam. Coloristából az aquát , szép színe volt, de mint ahogy írták hamar kopik :/
Crazyből egy sötétebb kéket és eddig nagyon tetszik a színe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!