Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajszínező jobb?...

Melyik hajszínező jobb? L'Oréal colorista washout vagy crazy color?

Figyelt kérdés

2017. aug. 10. 15:21
 1/8 anonim válasza:
100%
Én a colorista washoutot próbáltam ki kék árnyalatában a világos szőke hajamon. A szín szuper volt egy darabig de 5-6 mosás után már inkább zöldes színe lett , még ezzel se lett volna probléma de már a tízen x-edik mosás után libafos színű hajamtól minden nap a frász kerülgetett és a vicc hogy 2hónapig nem jött ki a hajamból amit azzal kellett orvosolnom hogy sötétvörösre festettem a hajam... lehet én rontottam el valamit nemtudom többet biztos nem veszek ilyet , de ha te azt választod javaslom ne a kèket vedd :)
2017. aug. 10. 15:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Crazy color!

Olvass pár tesztet a krémmánián!

2017. aug. 10. 18:26
 3/8 A kérdező kommentje:

Első pont kéket akartam, köszönöm ,hogy leírtad a történeted. :D

Colorista mellőzve.

2017. aug. 10. 18:55
 4/8 anonim válasza:
100%
Nekem volt kék hajam crazycolorral, az is zöldült egy kicsit, de csak olyan 3 hónap után
2017. aug. 13. 08:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elszomorítani, de tök mindegy mivel színezed, a kék haj zöldesen fog kopni. Megoldás: vannak különböző színleszedő módszerek a szőkítésen kívül is. Mielőtt belevágsz a hajszínezésbe, érdemes mindennek utána nézni, mert az ilyen "be kellett festeni sötétre" dolog egyrészt sokkal drasztikusabb, másrészt butaság.

Btw azt a Coloristat nem ismerem de sok jót még nem hallottam róla, a Crazy Color pedig szintén nem a legjobb. Van akinek beválik, de sokaknak nem. Pl pont a kék színnel szokott gond lenni, hogy már eleve csak épphogy zöldre fogja be a hajat, stb. (Nagyon fontos hogy szép szőke legyen az alap!)

Ajánlanám a Directions hajszínezőt. Egy kicsivel drágább de sokkal jobb és tartósabb.

2017. aug. 16. 12:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a piros colorista hajszínezőt próbáltam ki a barna hajamon, és nekem nagyon bevált, nem tudom a Crazy Color milyen, de én a coloristát (legalábbis a pirosat) tudom ajánlani.
2017. aug. 17. 11:32
 7/8 anonim válasza:
100%

hosszú távra crazy color nagyon jó megbízható márka

a colorista egy egynyári divat hajszínező gyorsan kijön

2017. aug. 18. 03:32
 8/8 A kérdező kommentje:

Végül mind a kettőt kipróbáltam. Coloristából az aquát , szép színe volt, de mint ahogy írták hamar kopik :/

Crazyből egy sötétebb kéket és eddig nagyon tetszik a színe.

2017. aug. 18. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!