Valaki meg tudná osztani velem a tapasztalatát lézeres (IPL) tartós szőrtelenítéssel kapcsolatban?
Mennyire volt hatékony, hány kezelésre volt szükség, volt-e valamilyen mellékhatás? :)
Köszönöm előre is a válaszokat! :)
Köszönöm a válaszokat, nagyon hasznos! :)
Jöhetnek még további tapasztalatok :)
Hát ahogy nézem a válaszokat eltérőek a tapasztalatok. Szerintem nem a kezelés fajtájával van a baj hanem azzal ahol csinálták. Ha hozzá értő tapasztalt szakember csinálja nem lesz gond. De ha Kóklerhez megy az ember azzal nem lehet mit kezdeni. Az a baj, hogy a weboldalon nincs feltüntetve, hogy kókler vagyok.
Vannak olyan helyek ahol ingyenesen ki lehet próbálni az e fajta kezeléseket és írásos garanciát is vállalnak rá.
Írd be a googli ba hogy ingyen ipl és lehet köztük válogatni. Próbáld ki valamelyiket szerintem nincs mit veszteni legfeljebb az időt amit utazással töltesz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!