Égési sérülés gyógyulási esélyei arcon? Sos!
1# Köszönöm az ötleteket...az okot most inkább nem részletezném
2# Köszönöm a nyugtató szavakat.Sajnos ma már nem jutok Panthenolhoz, de vettem be vitamint, ami 50 mg pantoténsavat tartalmaz. Tényleg nem maradt semmi nyoma az arcodon?Annyira félek...így is elég a bajom a bőrömmel.
3#Glutamin? Mindjárt utána járok. Köszönöm az ötletet.
Így három nap után leírom a tapasztalataimat, ha a jövőben valaki hozzám hasonlóan kétségbeesetten keresné a megoldást.
Szóval aloe vera gél ( élő növényből), Dr.Theiss körömvirágbalzsam, E-vitamin olaj....és jó lett volna, ha ennyiben is maradok.
Uis. a 2-3 napon próbaként, ill. a lelkiismeretem megnyugtatásaként bekentem CURIOSA géllel, de már pár perc múlva tapasztaltam, hogy a seb környékén kifehéredett a bőröm!!!
Sokan írtak, hogy az egész arcukat kenik vele. Ezen és a honlapon található tájékoztató alapján én is felbuzdultam, de NE!!!
Kedves #2. Bepanthen helyett Panthenol olajat szerettem venni, de sajnos azt nem kaptam...de attól tartok az én bőröm arra se reagált volna hálásan. Már nagyon hozzászokott a természetes kozmetikumokhoz.
Egyébként ami kimondottan fontos, hogy a szervezeted topp állapotban legyen ( vitaminok, fehérje, hormonok), hogy könnyen menjen a sejtregenerálódás... itt nálam kicsit rezeg a léc ...
A varratok mára egyébként leestek, most már csak azon kell szurkolni, hogy ne maradjak foltos ( Curiosás "fehér keret" is eltűnjön).De szerintem rendben leszek :-)))
Fényvédelem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!