Milyen ételeket kerüljek ha meg szeretném előzni a pattanásaimat?
Elég pattanásos az arcom leginkább a homlokomon meg az államon. A szám körül is szokott lenni néha. Minden nap tisztítom ápolom bőrradírt is használok arclemosót is de tudom h az is számít hogy mit eszek. Szóval milyen ételeket kerüljek és mit egyek helyettük hogy szebb legyen az arcom?
15/L
Keress rá a neten, van jelentősége annak, hogy hol alakulnak ki a pattanások, valami problémára utalnak
Amúgy fogyassz sok vizet, kerüld a zsíros, édes ételeket
Ezeket a szereket ne használd mindennap, nem feltétlenül tesznek jót
Patikában keress ezekre valami természetes alternatívát
Én zsíros bőrre pl kamillás arcszeszt használok, az nagyon erős, hamar keletkezik tőle a változás, egyáltalán nem olyan drága, mint ezek a kozmetikumok
Nem tudhatod. Ha nincs ételallergiád, akkor az étrend nem is nagyon fog változtatni az arcbőrödön.
A leggyakoribb ételallergia a laktóz és a glutén, de akármi más is előfordulhat. De ha egyikre sem vagy érzékeny, nem az étel miatt van.
Én pl mikor kb csak salátát rágcsáltam, akkor is voltak pattanásaim, most meg normális bőrápolási rutinnal, akármilyen sz-rt összeesek, nincs semmi cucc a fejemen, mert nekem pl pont nem a kajától jön ki. Annyi, hogy ha a szokásosnál több cukrot eszek, attól kipattogok kicsit, de mást nem vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!