Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Élesztős hajpakolásról vélemény?

Élesztős hajpakolásról vélemény?

Figyelt kérdés

Élesztős hajpakolás – a töredezett hajvégekre

2-3 dkg élesztőt törjünk össze, és keverjük úgy el 1-2 evőkanál langyos vízzel, hogy jól kenhető masszát kapjunk. Ezután kenjük be vele a hajvégeket, majd körülbelül 30 perc múlva lemoshatjuk.

Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Úgy tudom, hogy az élesztőben jó sok vitamin van.

2010. máj. 23. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
helo.én tegnap előtt tettem fel a kérdést,hogy irja le nekem vki a receptet.meg is csináltam,de én nem hagytam rajta mert siettem ,meg kicsit több vizzel csináltam,de jo lett.majd legközelebb rajtahagyom.
2010. máj. 25. 14:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudom. Akkor találkoztam először ezzel a hajpakolással. Gondoltam valaki biztosan használta már. Tegnap kipróbáltam. 2 evőkanál vizet tettem kb 3 dkg élesztőhöz. testápoló állaga lett. A hajamra szépen rászáradt... tiszta fehér por lett a nadrágom :D Az élesztő szagát meg balzsam után is éreztem, de elviselhető. Ezt a pakolást heti 1x elég megcsinálni? Ettől nem fog töredezni a hajam vége? Vagy ez miben segít? :)
2010. máj. 25. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!