Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajmosásnál előre is kell...

Hajmosásnál előre is kell hajtani a fejünket, vagy nem muszáj?

Figyelt kérdés

Én mindig azzal kezdem, hogy előrehajtom a fejem a hajammal együtt, mert úgy érzem, csak így tudom rendesen megmosni illetve öblíteni a tarkómnál lévő hajat, aztán hátradobom. De ezekben a videókban nem így csinálják:

https://www.youtube.com/watch?v=bhZA-BT66kg https://www.youtube.com/watch?v=HxrAXCU26yk&t=477s

2017. aug. 2. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
OMG! Úgy mosd a hajad, ahogy neked kényelmes. Nehogy már egy youtube videó mondja meg hogy moss hajat. Hány éves vagy, 12?
2017. aug. 2. 15:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Jogos, csak ezeket profik csinálják :)
2017. aug. 2. 15:08
 3/5 Metionin ***** válasza:
Én hajtom előre is, mindenfelé. Ha neked úgy vált be, akkor ne változtass videók miatt. Nekem amúgy azt mondta a fodrász hogy jobb előrehajtva mosni, vagy legalábbis úgy kezdeni a mosást.
2017. aug. 2. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Profik?? A profik beállnak bikiniben a zuhany alá, kb. derékig zoomolnak, hogy jól lehessen látni és nem úsztatják el a fürdőszobát, meg az egész polójukat, nadrágjukat a csapnak háttal.
2017. aug. 2. 16:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Akkor úgy mondom, hogy nem feltétlenül profik, de értenek a hajápoláshoz.

Amúgy igen, #3., nekem is azt mondták, hogy előrehajtva a legjobb. Én is így kezdem, majd egy idő után hátradobom a hajam, mert elöl a homlokomnál meg úgy tudom jobban megmosni.

Viszont ti hogy csináljátok, amikor nem lehet mozgatni a zuhanyt? Pl. strandon van ilyen zuhanyzó. Azzal még nincs baj, amikor előrehajtom a fejem, és úgy öblítem, de amikor odajutok, hogy elöl mosnám a hajam, az elég keserves. Ahogy írtam, ehhez hátradobom a hajam, és ezután vagy a vízsugár mellett állva a kezeimmel próbálom a vizet előre öntögetni, vagy veszek egy nagy levegőt és beállok a sugár alá félig felfelé nézve. Erre van valami jó módszer? Szerintem én vagyok béna, hogy a rögzített zuhannyal csak így boldogulok.

2017. aug. 2. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!