Mik a tapasztalataitok a MAC Split ends hajvégfrissítő hajvágógéppel?
Figyelt kérdés
Hosszú hajam van, és nagyon el van sajnos töredezve. Gondoltam hogy kipróbálom. Tényleg hatékony? Nektek bevált? Illetve még arra lennék kíváncsi, hogy csak a haj végéből vág, vagy onnantól vágja le a hajszálat ahol el van törve? Mert nekem egy csomó hajszálam nem a végén töredezett, hanem kb 5-6 centivel a vége felett... Ezeket le tudja vágni? Vagy csak a haj legvégének a vágására alkalmas? A válaszokat előre is köszönöm! :)2017. júl. 27. 12:58
1/3 anonim válasza:
A haj végéből 3 vagy 6 mm-t vág, attól függően, melyik távtartó van rajta. Én már kétszer vágattam vele hajat, nekem nagyon bejött, a második alkalom után már szinte nincs is törött hajvégem, pedig előtte nagyon sok volt, gubancolódott a hajam rendesen. Az a jó ebben a gépben, hogy azokat a hajszálakat is levágja, amiket a fodrász biztosan nem.
2/3 anonim válasza:
Bocsi, hogy idepofátlankodom, de engem is érdekelne. Fodrászhoz kell ezért menni, és ha igen, melyikhez? Egy munkatársam haját láttam, az övé is szép lett (de vele nem vagyok beszélőviszonyban sajnos).
3/3 anonim válasza:
Igen, fodrászhoz kell menni. Olyanhoz, akinek van ilyen gépe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!