A ricinusolajtól tényleg gyorsabban nő a hajunk?
Figyelt kérdés
Van valakinek valamilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban ? Azt olvastam hogy ha heti 2-3x a fejborombe masszirozom akkor akár 2-3cm is nőhet egy hónap alatt...
Köszi !
2017. júl. 27. 00:24
2/4 anonim válasza:
Nekem hajnövesztés szempontjából semmit nem használt, ugyan úgy nőtt, mint azelőtt. De selymesebb lett sokkal a hajam, szóval amiatt mindenképp megérte. Amúgy ezt pakolásként kell alkalmazni. Én úgy csináltam, hogy 1ek ricinusolajhoz 2ek olívaolajat tettem (bár egyszer megcsináltam napraforgóolajjal, mert elfogyott az olíva, és semmi bajom nem lett tőle, ugyan olyan volt, mint az olíva, szóval sok különbség ezek szerint nincs), meg pár csepp citromlét (az arányok persze hajhossztól függően változnak). Aztán ezt rákentem az egész hajamra, tettem rá zacskót és még egy törölközőt is rácsavartam, hogy jó melegen tartsa. Majd 4-5 órán át rajthagytam, esetleg egész éjjel. Heti egyszer alkalmaztam
4/4 anonim válasza:
Szemlillara es szemoldokre tuti jo
Hajon nem vettem eszre nagy valtozast, de nem hasznaltam fel even keresztul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!