Mit csináljak ezzel a se nem göndör, se nem egyenes hajammal?
Figyelt kérdés
Az egész egyenes, kivéve a vége: felkunkorodik. Nekem nagyon nem tetszik és nagyon rosszul érzem magam benne, ha nem vasalnám ki mindig, úgy néznék ki, mint egy oroszlán (szárítás után a hajam egyenes, a vége kunkori) viszont nem tart sokáig az egyenes haj, mert a vége kunkorodik bekunkorodik. Ha nem szárítom meg a hajam, akkor göndör, de az is idétlenül áll. Hullámosítani se tudom, mert az se marad benne, mert felül meg egyenes. Régen egyenes volt a hajam teljesen, mióta levágattam 6 éve, azóta ilyen. Fogalmam sincs, mit csináljak, de nagyon rosszul érzem magam.2017. júl. 23. 18:09
1/6 A kérdező kommentje:
Oh bocsánat, valamelyik mondatban kétszer írtam le ugyanazt a szót :D
2017. júl. 23. 18:10
2/6 anonim válasza:
Az a baj,hogy nem írtad le milyen hosszú most a hajad.Szerintem 2 dolgot tudsz csinálni vele.1.Keratinos hajegyenesítés(bár elég drága)2.valami olyan fazont keresel aminek jól áll ha kusza a vége.Egyébként szerintem tök jó mert dúsabb hatást tudsz vele elérni.Én a helyedben az egyenesítés helyett a saját adottságokból próbálnék valami jót kihozni pl:
Ha hullámos a hajad akkor érdemes beszerezned egy kerek fejű hajszárítót azzal sokkal jobban látszanak a dús hullámok pl: https://www.youtube.com/watch?v=IapJz6_143I
https://www.youtube.com/watch?v=pYDkQZ1TF4Y (ez tapasztalat is)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Egyébként hátközépig érő hajam van.
2017. júl. 23. 23:02
4/6 anonim válasza:
A vagasnal a fodraszod nem szokta megritkitani a végét? Mert nekem pl attól kunkori a vége :D
5/6 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, de nekem eleve elég vékonyszálú hajam van 😀
2017. júl. 25. 00:16
6/6 A kérdező kommentje:
Jaj, bocsánat, most néztem utána, hogy a kettőnek nem sok köze van egymáshoz. Na de amúgy tényleg igaz, meg még nincs is olyan sok hajam ráadásul.
2017. júl. 25. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!