Hány mosás után kopik le a Palette festék?
Ma festettem be a hajam feketére,de valami iszonyatosan áll. Palette Intensive Color Creme-t használtam. Ez milyen fajta egyáltalán? Hány mosás után kezdene el kopni,vagy tűnne el belőle a festék? Ha kell egész nap áztatom és mosom csak tűnjön el!
Most festettem be először életembe,de ezek szerint nemigen fogom mégegyszer. Legalábbis feketére biztosan nem!
Ecetes olló😀...ez nem fog lekopni csak lenőni sikálhatod nap estig ez tartós hajfesték nem 28 mosásig tartó szinező...fodrász le tudja szívatni, de tönkre megy a hajad tőle és nem is lesz olyan a színe, mint az eredeti volt...
Ezzel próbálkozz hátha neked is segít, aztán fesd a hajszínedhez közeli színhez, hogy amikor lenő ne legyen feltünő vagy amilyenre színre szeretnéd, de legközelebb olvasd el milyen hajfestéket veszel☺
Én is ezt használom (bár én direkt) de nem fog kikopni. Csak lenő.
Kímélő megoldás a c vitaminos pakolás, olvass utána ezer cikk meg videó van róla :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!