Férfiak ti borotváljátok a hónaljatokat?
Figyelt kérdés
Ha igen miért, milyen időközönként, és kort is írjatok :)2017. júl. 20. 21:38
1/17 anonim válasza:
Nem, mert szerencsére világos szőrzetem van, így ha nem pont azt figyelik, akkor nem látszik se az utcán vagy a strandon, a barátnőmet pedig nem érdekli a hónaljam, úgyhogy nincs okom borotválni. 24
3/17 anonim válasza:
Én lány vagyok, de szerintem higénia szempontjából talán jobb,ha borotvált. De amúgy nekem tetszik,ha egy férfinak szőrös kicsit a hónalja.
19/L
7/17 anonim válasza:
normál esetben nem. De ha bnő közölné, h neki nem tetszik, akk nem csinálnék ebből gondot...
8/17 anonim válasza:
Borotválom. Ugyanolyan sűrűn, mint a fanszőrzetemet: kb 3-4 hetente. Higiénikusabb, könnyebb tisztán tartani, esztétikusabb - számomra. (30-as vagyok.)
9/17 anonim válasza:
Igen. Dús szőr van ott,tisztábbnak érzem így magam,ha leszedem. Hetente szoktam borotválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!