Fémelergiám van. Fekete tetoválásom lehet?
Figyelt kérdés
Fekete tetoválást néztem ki, azt olvastam, hogy azzal nem lesz gond. Enyhe fémalergiám van. Muszáj elmennem vizsgálatra, ha úgy is fekete lesz? Már ha tényleg lehet2017. júl. 18. 17:02
1/2 anonim válasza:
Szia!
Nekem elég erős fémallergiám van, egy bizsu fülbevalót kb fél óráig tudok hordani, utána viszketek, piros lesz a helye és minden bajom lesz. Több fekete tetoválásom is van, semmilyen irritáció és hasonló nem lépett fel, szerintem egyáltalán nem kizáró ok az allergia, nem kell vizsgálat sem.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) nekem sokkal hosszabb hordás után jelennek meg enyhe tünetek, ezért megnyugtató amit írtál.
2017. júl. 18. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!