Kinek milyen bőrfiatalító eljárás, kezelés, módszer vált be?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arctornára, krémekre, kezelésekre, komolyabb beavatkozásokra. Vagy segíthet az életmódváltozás, nyugalom és kiegyensúlyozott étrend, stb... Visszafordítható pl. a stressz és fogyás miatti arcbőr öregedés?2017. júl. 18. 12:33
1/3 anonim válasza:
anyának a masszőre szinte csodát művelt az arcával, heti 1-2 alkalommal jár és az étkezés plusz megfelelő vízbevitel is nagyon sokat számít. még ajánlanám az arcjógát. kisidőt vesz igénybe, bármikor csinálhatod és neten fent van mit és hogy kell csinálni
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod. Azt hiszem belülről "felejtettem el" kellőképp táplálni magam és azért jött ez a hirtelen bőrmegereszkedés. Igen fontos a folyadék, a vitaminok és az arcjógával is próbálkozom, de csak óvatosan. Nem mindegy, hogy mit ráncolsz közben.
2017. júl. 20. 11:02
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nálam köszönhetően a genetikának, és a két rosszcsont gyerekemnek (:D), már elég korán jelentkeztek a ráncok. A krémekkel sok évig próbálkoztam, hátha, de nem igazán láttam hatásukat, bár tény, hogy puhább lett az arcbőrön, szóval a hidratáltság miatt jó volt.
A páromnak sokat panaszkodok emiatt, ezért tavaly karácsonyra kaptam tőle egy Newa ránctalanító készüléket. Esküszöm, hogy csodát művelt velem, amióta használom, sokan kérdezik, hogy nyaraltam-e, mert olyan fiatalos vagyok és kipihentebbenk tűnök :D
Plusz nem kell baromi drága kezelésekre költeni, mert a gép ugyanazt csinálja, mint a kozmetikusok, csak otthon - szóval csak ajánlani tudom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!