Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az aranyszőke vagy a hamvassző...

Az aranyszőke vagy a hamvasszőke hajszín a szebb?

Figyelt kérdés
Kort és nemet írjatok! :)
2010. máj. 21. 17:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hamvas :)
2010. máj. 23. 15:13
 12/15 anonim ***** válasza:
hamvas
2010. máj. 23. 18:01
 13/15 anonim ***** válasza:

hamvas:)

16/L

2010. máj. 23. 18:37
 14/15 anonim ***** válasza:

A hamvas szőke sztem olyan nagyon egyszerű. Nekem aranyszőke van! De a hamvas szőke az olyan tejfölös világos szőke? Mert nekem az naon tetszik. De szerintem az aranyszőke azért jó,mert vannak benne felváltva aryanszőke,hamvasszőke árnyalatok,és így különlegessé teszi. Viszont a Hamvas szőke meg inkább akkor szép csak,ha van benne egy két barnás,feketés tincs,és göndörebb,vagy hullámos,mert ha egyenes és csak hamvasszőke,az szerintem nem szép,mert túl egyszerű(már bocs)

Szal ARANY!!!!!!!! (L)

2010. nov. 2. 12:57
 15/15 anonim ***** válasza:

és 19:04, a hamvas szőke is citromsárga! -.-" És amúgy meg nem a festett aranyszőkére gondolnak,hanem az alapból veleszületettnek! -.-" Nem értem hogy ha rögtön szőkéről van szó,akkor azonnal a festettre gondolnak! -.-" És hogy válaszoljak:

ARANY!!! Ezerszer is!!!

2010. nov. 2. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!