Van különbség szoláriumok között?
Most megyek először szoláriumba és nem szeretnék úgymond "rossz" helyre betérni. Van különbség köztük v. mindegy, hogy melyik szoláriumba megyek? Ha igen, van különbség: esetleg tud valaki olyan helyet, ami jó és megbízható?
Ugyanakkor ezzel kapcsolatban még egy kérdésem lenne. Azt mondják, hogy ott inkább besárgul az ember úgymond és nem lebarnul. Ez igaz? Köszönöm!
Köszönöm a válaszokat és bocsánat, ha ilyen későn reagálok rá, de nem nagyon voltam gép előtt. Sajnos azért kell menjek, mert a napon nem tudok lebarnulni: v. leégek v. ha nagyon erős faktorú krémet használok, akkor alig barnulok. :( Magam sem vagyok híve a szoláriumoknak, sosem voltam még, de esküvőm lesz és a ruha miatt gondoltam azt, hogy kéne egy kis színt a bőrömre varázsolni.
Még az a kérdés jutott eszembe, hogy a gépek azok hogy vannak elhelyezve? Mármint egy szobában több gép v. szobánként egy gép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!