Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire károsítja a sűrű...

Mennyire károsítja a sűrű hajmosás a hajam? Mennyire lassítja a növekedését?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok nem régiben kezdtem el növeszteni a hajamat több hejről hallottam már h a tulzott hajmosás nem a legjobb neki de én mégis nai 1x biztos de inkabb napi 2x mosok hajat ugyanis fizikaimunkát végzek délelőtt fojamán ahol leizzadok meg hát fűrészpor/forgács/homok egyebekkel telelesz a testem és így aztán zuhanyzás közben mindig megmosom a hajam is valamint heti 4-6x járok konditerembe esténként és még általában edzés után is zuhany hajmosás! Min változtassak? Hogyan oldjam meg? Ne mossam meg a hajam fürdéseknél még ha koszosnak is érzem ?
2017. júl. 13. 12:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne mosd! Próbáld heti 2x
2017. júl. 13. 13:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is mindennap mosom. Nem károsodik tőle. A növekedés meg inkább függ genetikától, egészségi állapottól, étrendtől.
2017. júl. 13. 13:52
 3/3 Noblesse Oblige ***** válasza:

Érdemes nem olajos, kímélő sampont használnod. Tehát szappan, szilikon és olajmenteset.

Hajnövekedésre van egy tojás-olaj-méz pakolás, attól nekem úgy nőtt, mintha húzták volna. Heti 1x elég felrakni.

2017. júl. 13. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!