Ha egyszer befestem a hajam már sohasem lesz olyan színű mint az eredeti?
Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 15:03
1/4 anonim válasza:
Én befestettem a sötétbarna hajam feketére, aztán hagytam lenőni, kikopni, és ugyanolyan lett. Persze vannak olyan színek, amiktől nehezebb megszabadulni (pl.: vörös, kék), de a lenövésed akkor is ugyanolyan lesz, mint festés előtt.
2/4 anonim válasza:
Attól függ. Szőkített hajat csak visszafesteni és lenöveszteni tudod. Sötétebb színező jobb esetben kikopik, festék nem igazán. Ami lenő az meg nyilván az eredeti színed lesz.
3/4 anonim válasza:
De, a hajad mindig az eredeti színén nő, tehát ha hagyod lenőni az egészet és levágatod a festett részt a végéről, akkor az eredeti hajszíned lesz. De persze ez sokáig eltarthat, attól függően, hogy milyen hosszú hajat szeretnél. A haj kb. 1 centit nő havonta, tehát ha fenékig érő hajad van és odáig kell lenöveszteni, évekig fog tartani.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm csajok ! :)
Világos barna hajam van, már majdnem szőke..meguntam nagyon tetszik a sötétebb barna szín és úgy érzem kéne egy kis változtatás^^
2017. júl. 9. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!