Azt hiszi az osztálytársaim miatt akarom,de csak nekem tetszik...nem mások miatt csináltatnám meg
2017. júl. 6. 16:09
2/8 anonim válasza:
Egy-két évet még kibírhatnál szerintem.
2017. júl. 6. 16:18
3/8 anonim válasza:
Szerintem simán lehet már.A szülők nem látják be,ha ennyire beszabályozzák a gyereket,akkor csak az ellenkezőjét váltják ki,arról nem is beszélve,hogy manapság a legtöbb 15 éves arra sem kér engedélyt,hogy elmenjen otthonról,iszik,drogozik,már rég túl van mindenen,más szülők meg a külsőségeket is korlátozzák.Én azt mondom a te korodban már nyugodtan azt tehetsz a külsőddel amit akarsz,vérciki amikor 40 éves nőkre jön rá hogy tiniként semmit nem tehettek, és úgy néznek ki mint egy karácsonyfa.Most vagy a kísérletezés korszakában,ez a fejlődés része.
2017. júl. 6. 16:26
4/8 A kérdező kommentje:
Van kontaktlencsem,most a gel lakkot is megengedte es meg iphoneom is van
2017. júl. 6. 16:47
5/8 A kérdező kommentje:
Nem az van higy lehuzom a szuleim ezt mind en fizetem kiveve a gel lakkot mert ez volt az elso es szulinapom is volt de azt is kifizettem volna
2017. júl. 6. 16:48
6/8 A kérdező kommentje:
Es azt mondja ne zaklassam ilyennel h hajfestes...
2017. júl. 6. 16:51
7/8 anonim válasza:
Lehet fél hogy elcseszed a hajadat. Főleg a szőke eléggé megviseli a hajadat.
2017. júl. 6. 17:07
8/8 anonim válasza:
Ha csak pár árnyalatról lenne szó, én belemennék, ha nem, akkor biztos, hogy én se engedném a gyerekemnek.
15 évesen nekem is támadt olyan ötletem, hogy mi lenne ha titokban befesteném a hajamat platinaszőkére, ameddig anyumék nyaralgatnak. Aha, a leszívatással nagyon letöredeztem a hajvégeimet, na de még a hajfesték pár nap múlva rátett eggyel. Utána szép fokozatosan vissza is festegettem barnára, mert megbántam, nem állt jól. Ezután annyira le volt már töredezve a hajvégem, hogy le kellett vágatni kb 10-12 cmt. Tényleg nem ajánlom, ha te is annyira túlzásba viszed, mint én még anno' :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!