Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 15 évesen hajfestés?

15 évesen hajfestés?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban lettem 15 éves és szeretnék szőke hajat de anyukám még nem engedi meg.

Szerintetek korai?

Jövőre nem lesz az?

Vagy csak az érettségire festessem be?

2017. júl. 6. 16:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszi az osztálytársaim miatt akarom,de csak nekem tetszik...nem mások miatt csináltatnám meg
2017. júl. 6. 16:09
 2/8 anonim válasza:
0%
Egy-két évet még kibírhatnál szerintem.
2017. júl. 6. 16:18
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem simán lehet már.A szülők nem látják be,ha ennyire beszabályozzák a gyereket,akkor csak az ellenkezőjét váltják ki,arról nem is beszélve,hogy manapság a legtöbb 15 éves arra sem kér engedélyt,hogy elmenjen otthonról,iszik,drogozik,már rég túl van mindenen,más szülők meg a külsőségeket is korlátozzák.Én azt mondom a te korodban már nyugodtan azt tehetsz a külsőddel amit akarsz,vérciki amikor 40 éves nőkre jön rá hogy tiniként semmit nem tehettek, és úgy néznek ki mint egy karácsonyfa.Most vagy a kísérletezés korszakában,ez a fejlődés része.
2017. júl. 6. 16:26
 4/8 A kérdező kommentje:
Van kontaktlencsem,most a gel lakkot is megengedte es meg iphoneom is van
2017. júl. 6. 16:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem az van higy lehuzom a szuleim ezt mind en fizetem kiveve a gel lakkot mert ez volt az elso es szulinapom is volt de azt is kifizettem volna
2017. júl. 6. 16:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Es azt mondja ne zaklassam ilyennel h hajfestes...
2017. júl. 6. 16:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet fél hogy elcseszed a hajadat. Főleg a szőke eléggé megviseli a hajadat.
2017. júl. 6. 17:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak pár árnyalatról lenne szó, én belemennék, ha nem, akkor biztos, hogy én se engedném a gyerekemnek.

15 évesen nekem is támadt olyan ötletem, hogy mi lenne ha titokban befesteném a hajamat platinaszőkére, ameddig anyumék nyaralgatnak. Aha, a leszívatással nagyon letöredeztem a hajvégeimet, na de még a hajfesték pár nap múlva rátett eggyel. Utána szép fokozatosan vissza is festegettem barnára, mert megbántam, nem állt jól. Ezután annyira le volt már töredezve a hajvégem, hogy le kellett vágatni kb 10-12 cmt. Tényleg nem ajánlom, ha te is annyira túlzásba viszed, mint én még anno' :(

2017. júl. 8. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!