Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Keratinos haj egyenesítésről...

Turn back time kérdése:

Keratinos haj egyenesítésről vélemény?

Figyelt kérdés
18000 forintért csinálnák de attol félek hogy az így is töredezett végű és száraz hajamat még jobban kiszárítaná. Szőkítve is volt a hajam vége

2017. júl. 5. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem kétszer volt egyenesítve a hajam Lisse Designnel és én imadtam. Nagyon töredezett,nagyon sok, nagyon göndör hajam van és kb.fél évig megkönnyítette az életemet. Azért szögegyenes nem volt, ha megmostam ugyanúgy begöndörödött és azért néha rá kellett vasalnom.

Személyszerint én nem bántam meg, sokkal szebb azóta is a hajam, szeretném újra megcsináltatni, csak most anyagilag nem fér sajnos bele nekem.

Egyetlen negatív része volt az enyémnek, hogy elég büdös szaga volt, sokáig éreztem, néha még most is hajmosás után (2 éve csináltattam meg utóljára) .

2017. júl. 5. 12:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ😀
2017. júl. 5. 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem háromszor volt. Nem 3, inkább 2 hónapig tart, onnantól max jobb, mint az eredeti volt (egyenesebb) de vasalnod kell ugyanúgy, mint előtte. Nekem nem roncsolta egyáltalán. Amíg tart, jó puha, sima tapintású a hajad. Viszont (!) büdös, igen, amíg csinálják (kb 2 óra összesen, bár hajhossztól is függ) majd' megfulladsz a gőzben. A hajfestéket teljesen eltünteti és utána is csak minimum egy hónap múlva lehet festetni, ha akarnád.
2017. júl. 10. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!