Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek a szőke vagy...

Szerintetek a szőke vagy barna hajú nők kellendőbbek?

Figyelt kérdés
2017. júl. 4. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen a barnák,mindenki a barnákat imádja.
2017. júl. 4. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Én természetes szőke vagyok, ezzel a hajszínnel kevésbé kelendő. :S

Feketén népszerű voltam.

2017. júl. 4. 16:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak "korszakok" amikor a szőkék voltak a menők, most viszont a barnák egyértelműen.
2017. júl. 4. 18:34
 4/8 anonim válasza:
Ez az én szemszögem ,de vanak a szőkék és vanak a barnák mind kettő szép csak van akinek ez van akinek az áll jól. Meg természetesen sokat számit az ízlésünk nekem például a nagyon szőkék jőnek be, és a vílágos barna.
2017. júl. 9. 09:56
 5/8 anonim válasza:
Értelmes, érzelmes, őszinte legyen, legyen valami mondanivaló a szemeiben és akkor totál mindegy, hogy szőke vagy barna, ugyanúgy kelleni fog. De ez csak az én véleményem. Ha kizárólag a testi dolgokat nézzük, talán inkább a barnát választanám, de én nem tudom így szétválasztani a külsőt a belsőtől.
2017. júl. 9. 10:44
 6/8 anonim válasza:
Akinek nő kell, az nem a nő hajszínét fogja nézni. A szexmániásoknak mindegy, csak lyuk legyen. A válogatósak az alkatot fogják figyelni...a vékony, átlagos, csöcsös, szép arcú lányokat. Az értelmesebbek a kisugárzást is figyelik, hogy milyen a nő kisugárzása. Egy unott, goromba, elkényeztetett lány, csak a szex miatt kellhet, másra nem jó. Aki vidám és tele van élettel, jó a kisugárzása, kedves, aranyos....az kelendő. A hajszín másodlagos, mint a ruha. De aki a ruhába, vagy a hajszínbe szerelmes az nem érdemli meg a nőt.
2017. júl. 9. 12:50
 7/8 Baranyay Gabi válasza:
A barna melegséget áraszt,de aki szeret valakit ,nem a hajszín a lényeg!
2017. júl. 11. 09:51
 8/8 anonim válasza:
Én a szőkét szerettem legjobban, de barnát is elfogadom
2017. okt. 23. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!